На Київщині вантажівка з цистернами газу вилетіла з мосту в річку (ФОТО)

Що відомо про аварію

В Бучанському районі Київської області вантажівка з двома цистернами газу злетіла з мосту в річку Здвиж. Про ДТП розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні та в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, ДТП сталася в Бородянці 15 листопада. Водій газовозу рухався по Бородянському мосту, не впорався з керуванням та з’їхав в річку Здвиж. На місці аварії тривали аварійно–рятувальні роботи по підйому газовозу з водойми. Доля водія була невідома, поки про ДТП не поінформували в поліції Київської області.

Правоохоронці встановили, що вантажівка у двох цистернах перевозила скраплений газ. Поблизу Бородянки газовоз з’їхав у річку. За кермом вантажівки був 27-річний чоловік. Кермувальник загинув, його тіло дістали з річки водолази. За фактом смертельної ДТП розпочали розслідування.

Нагадаємо, в Броварах під час пожежі в багатоповерхівці загинув чоловік. Горіла квартира на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Незалежності. Через це довелося евакуювати мешканців під’їзду. Пожежу гасили майже два десятки працівників ДСНС. Під час розвідки рятувальники знайшли тіло загиблого 55-річного чоловіка та тіло 82-річної небіжчиці. Саме вогонь від свічки під час відспівування став причиною пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом від чадного газу загинули троє людей. Трагедія сталася в Софіївській Борщагівці. В одній із квартир на другому поверсі виявили тіла молодого подружжя. Загиблі були курсантами одного із навчальних закладів. У цьому ж будинку на четвертому поверсі виявили і тіло 17-річної дівчини, яка також загинула від отруєння. В обох квартирах було встановлено автономні газові котли для обігріву.

Читайте також, що під Києвом власник водойми відмовив рятувальникам в доступі до води під час гасіння пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися