У Києві легковик влетів у вантажівку: подробиці ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Дарницькому районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля та вантажівки. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, на Бориспільському шосе легковий автомобіль Chevrolet Aveo зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок ДТП водія легковика було затиснуто між сидінням та панеллю приладів. Потерпілого чоловіка дістали з понівеченої автівки за допомогою гідравлічного інструменту. З забоями грудної клітки травмованого водія передали фахівцям медичної служби для госпіталізації. Крім того, рятувальники провели змив пального з дороги задля попередження займання палива. Обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, в Бучанському районі Київської області вантажівка з двома цистернами газу вилетіла з мосту в річку Здвиж. ДТП сталася в Бородянці цього тижня. Водій газовозу рухався по Бородянському мосту, не впорався з керуванням та з’їхав в річку Здвиж. На місці аварії рятувальники дістали газовоз з водойми. Водій вантажівки загинув.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в селі під Броварами сталася ДТП за участю бензовозу та легкового автомобілю. Внаслідок зіткнення водій легковика був заблокований в салоні. Аварія сталася в селі Княжичі поблизу кафе.

Читайте також, що під Києвом власник водойми відмовив рятувальникам у доступі до води під час гасіння пожежі.


Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися