На Київщині внаслідок пожежі в будинку загинула людина

Що відомо про трагедію

У Бориспільському районі Київської області внаслідок пожежі в багатоквартирному житловому будинку загинула людина. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася в Яготині. На вулиці Каштанова горіла квартира на першому поверсі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Пожежу вдалося загасити за пів години. Однак внаслідок пожежі загинув власник квартири. Інші подробиці в ДСНС не повідомляють. Причину пожежі встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за останні дні через відключення світла в Київській області зросла кількість ДТП за участі пішоходів. Всі вони були в темному одязі і не мали світловідбивачів. Щоб не стати жертвами дорожньо-транспортної пригоди пішоходи мають подбати про власну безпеку. Важливий елемент мати захист на одягу — світловідбивачі.

Нагадаємо, в Бучанському районі Київської області вантажівка з двома цистернами газу вилетіла з мосту в річку Здвиж. ДТП сталася в Бородянці цього тижня. Водій газовозу рухався по Бородянському мосту, не впорався з керуванням та з’їхав в річку Здвиж. На місці аварії рятувальники дістали газовоз з водойми. Водій вантажівки загинув.

Читайте також, як під Києвом перекинулась маршрутка з пасажирами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися