Приїжджий із Західної України вдарив ножем бездомного киянина

Затриманий може провести за гратами до восьми років

У Голосіївському районі столиці приїжджий поранив ножем громадянина без певного місця проживання. Про це повідомили в поліції Києва.

У службу 102 від медиків надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гвардійській 35-річний чоловік отримав ножове поранення.

"У черзі за безкоштовною їжею, яку зазвичай роздають на цьому місці, між двома чоловіками стався конфлікт. В ході з'ясування відносин один з учасників вдарив іншого по обличчю, а потім дістав ніж, вдарив ним опонента у груди і зник з місця події ", повідомили в поліції.

По гарячих слідах поліцейські виявили і затримали підозрюваного - 61-річного безробітного з Рівненської області.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК. Затриманому загрожує до 8-ми років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє чоловіків, які приїхали в Київську область на заробітки, скоїли розбійний напад на неповнолітню дівчину. Інцидент стався в Броварах. Двоє зловмисників напали на 17-річну дівчину неподалік від залізничної станції. Погрожуючи ножем, вони відібрали у жертви телефон і гроші. Коли дівчина почала чинити опір, зловмисники вдарили її цеглиною по голові. Жертва втратила свідомість. Грабіжники втекли.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися