Про наслідки ракетних обстрілів Київської області розповіли в поліції (ФОТО)

Що відомо про постраждалих та руйнування

У Вишгородському районі внаслідок ракетного обстрілу 23 листопада поранені десятки людей, серед постраждалих — діти. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, ракета російських окупантів влучила в багатоквартирний житловий будинок у Вишгороді. Після вибуху почалася пожежа. Внаслідок вибухів поранено 35 людей, чотири людини загинуло.

"Найгірше — серед постраждалих шестеро дітей, найменшій дівчинці п’ять років. На щастя, у малечі легкі тілесні ушкодження, але ж ми розуміємо наскільки важкі залишаться психологічні травми. Вибухом пошкоджено ще чотири будинки", — розповів Нєбитов.

Керівник регіональної поліції додав, що правоохоронці надають допомогу постраждалим та не допустять фактів мародерства. Окрім того, від ракетного обстрілу постраждав приватний житловий сектор у селищі міського типу Чабани Фастівського району. Також є влучання ракет в об’єкти критичної інфраструктури регіону, постраждали шість енергетиків. На місцях ракетних обстрілів працюють прокурори, слідчі, експерти, співробітники поліції та екстрених служб.

"Для забезпечення життєдіяльності в області діють 371 пункт обігріву та незламності. Ми вдвічі збільшили кількість поліцейських нарядів на Київщині для забезпечення безпеки під час блекауту", — заявив начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, в Києві внаслідок ракетних обстрілів загинуло троє людей, ще одинадцять — поранені. Через ракетні обстріли у деяких районах столиці немає світла, в усьому Києві через обстріли призупинили постачання води.

В Міністерстві оборони України повідомили, що 23 листопада російські окупанти вчергове завдали масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури України із літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту. Загалом по Україні випусти близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", з яких 51 ракету знищено силами та засобами протиповітряної оборони. Крім того, на півдні України знищено п’ять ударних безпілотних літальних апаратів типу "Ланцет".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися