Два нетверезих дебошира атакували поліцейську дільницю

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який з товаришем намагався увірватися в відділок поліції

Зловмисник напідпитку прийшов зі знайомим до поліцейської адмінбудівлі і почав нецензурно виражатися у бік правоохоронця, який ніс службу на території залізничного вокзалу. Далі він спробував зірвати замок з вхідних воріт, але поліцейський негайно відреагував на поведінку дебошира і затримав його на місці події. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Києва.

Інцидент стався вночі біля входу до відділу поліції на станціях залізничного транспорту столичної поліції. Двоє невідомих спочатку провокували поліцейського на конфлікт, а потім один з них спробував зашкодити вхідні ворота і застосував фізичну силу до співробітника поліції.

Як повідомив начальник відділу поліції на станціях залізничного транспорту поліції Києва Андрій Степанов, оперативний черговий негайно направив в поліцейський додатковий наряд:

"Під час з'ясування обставин один із зловмисників ударив поліцейського. Правопорушника правоохоронці негайно затримали на місці. Ним виявився 22-річний уродженець Запорізької області, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Щодо його товариша складено протокол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення".

За фактом події слідчі відділу поліції на станціях залізничного транспорту поліції Києва відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", завдяки поліцейським на Київщині вдалося уникнути трагедії. Будучи нетверезим, чоловік влаштував сварку з жінкою, під час якої дістав зброю і погрожував себе вбити. Поліцейські з Обухівського відділення прибутку на шум і переконали чоловіка не робити самогубство. Після чого зброя у нього вилучили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися