У Київській області затримали псевдомінера-романтика

Житель Ірпеня погрожував вибухом, якщо поліцейські не розшукають його співмешканку

Житель міста Ірпінь повідомив в поліцію про зникнення його співмешканки. А потім він подзвонив на спецлінію "102" і погрожував підірвати будівлю однієї з місцевих державних установ, якщо поліцейські не знайдуть його кохану. Про це повідомляє Telegram-канал "Кіев24".

Поліцейські швидко встановили особу заявника. Ним виявився 34-річний місцевий житель. З'ясувалося, що таким чином чоловік вирішив повернути жінку. Однак співмешканка нікуди не зникала, а просто забрала речі і вирішила порвати з ним стосунки.

Поліцейські затримали псевдомінера.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. За свої дії він може провести за гратами до шести років.

Як повідомляв портал "Коментарі", завдяки поліцейським на Київщині вдалося уникнути трагедії. Будучи нетверезим, чоловік влаштував сварку з жінкою, під час якої дістав зброю і погрожував себе вбити. Поліцейські з Обухівського відділення прибутку на шум і переконали чоловіка не робити самогубство. Після чого зброю у нього вилучили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися