На Київщині евакуювали мешканців багатоповерхівки: подробиці

У Броварському районі рятувальники евакуювали 10 осіб з житлового будинку

Рятувальниками евакуйовано 10 осіб з будівлі дев’ятиповерхового житлового будинку у Броварському районі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Повідомляється, що 28 листопада до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання електрощитової у місті Бровари по вулиці Чорних Запорожців. 

На місце події було направлено особовий склад 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бровари. 

По прибуттю було встановлено, що з побутового приміщення на першому поверсі дев’ятиповерхового будинку йде дим. 

Рятувальники провели евакуацію жителів будинку. 

О 20:26 пожежу було локалізовано та о 20:32 - повністю ліквідовано. 

Причина пожежі та збитки встановлюються.

У Києві рятувальники дістали із заблокованого ліфта жінку, у якої розпочалися пологи. У Києві рятувальники дістали із заблокованого ліфта вагітну жінку. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Києві.

На Київщині чоловік помер через електрогенератор. На Київщині зафіксовані випадки отруєння чадним газом. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

У селі Бобриця родина використовувала для освітлення генератор, який знаходився прямо в приміщенні. У результаті отруєння загинув чоловік. Його дружину медики встигли госпіталізували до лікарні.

Трагічний інцидент трапився і в Гостомелі, де чадним газом отруїлась ціла родина. Спершу стало зле 72-річній бабусі, потім 4-річній онуці. Погіршився стан також у 12-річної дівчинки та її 48-річного батька.

У Києві через відключення електроенергії сталося три вибухи. У столиці зафіксовано три вибухи туристичних газових балонів. Про це повідомляє КМВА з посиланням на ГУ ДСНС у Києві. КМВА закликає містян бути максимально обережними та дотримуватися усіх правил поводження з газовим обладнанням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися