На Київщині через ураження електрострумом загинув підліток

40 хвилин реанімаційних дій медиками не дали позитивного результату

У Київській області через ураження електрострумом загинув 14-річний підліток з Нових Петрівців. Випадок стався на підприємстві, куди юнак приїхав разом з батьком. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

За словами Нєбитова, юнак разом із батьком приїхали на підприємство у справах. На території виробництва знаходився трансформатор, до якого і доторкнувся хлопець. 40 хвилин реанімаційних дій медиками не дали позитивного результату, неповнолітній загинув.

"Закликаю дорослих роз’яснювати дітям правила техніки безпеки! Необережність і легковажність може вартувати життя!" - додав очільник поліції Київщини.

На Київщині чоловік помер через електрогенератор. На Київщині зафіксовані випадки отруєння чадним газом. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

У селі Бобриця родина використовувала для освітлення генератор, який знаходився прямо в приміщенні. У результаті отруєння загинув чоловік. Його дружину медики встигли госпіталізували до лікарні.

Трагічний інцидент трапився і в Гостомелі, де чадним газом отруїлась ціла родина. Спершу стало зле 72-річній бабусі, потім 4-річній онуці. Погіршився стан також у 12-річної дівчинки та її 48-річного батька.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися