У Києві п'яна з дитиною в салоні їздила по зустрічній

Жінка влаштувала ДТП і зникла по зустрічній смузі

Нетверезу автоводійку зупинила патрульна поліція. У автомобіля "Мерседес", яким керувала жінка, була відсутня гума на одному з коліс. У салоні автомобіля знаходилася дитина. Про це передає "Вгороде".

На камери спостереження білий "мерин"  попався спочатку на бульварі Перова. Відразу кілька очевидців заявили на 102, що ця машина вчинила ДТП і зникла з місця подій по зустрічній смузі. Незабаром екіпаж патрульної машини зупинив порушницю на вулиці Курнатовського.

У повідомленні наголошується, що у жінки були помітні ознаки алкогольного сп'яніння, а в салоні знаходилася дівчинка років восьми. Затримана заперечувала будь-які порушення, як і те, що випивала перш ніж сісти за кермо. Вона заявляла, що її зупинили без підстав і скаржилася, що не приїхав викликаний раніше евакуатор, так як "щось з колесом". І дійсно, поліцейські помітили, що на одному з коліс автомобіля повністю відсутня гума. Ймовірно, останні було наслідком аварії, з місця якої жінка зникла.

Жінка погодилася пройти алкотест. У неї в крові патрульні виявили 1,60 проміле алкоголю при допустимій нормі 0,2. Порушниці закидають порушення ПДР, втечу з місця аварії і їзду в п'яному вигляді. Машина вирушила на штрафмайданчик.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Березані підлітки не впоралися з керуванням автомобіля і потрапили в смертельне ДТП

Все сталося 25 серпня на вулиці Набережній 20-річний водій Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням і врізався в бетонну огорожу приватного будинку.За даними правоохоронців, в автомобілі перебувало четверо пасажирів: 15-річна дівчина разом з водієм загинули на місці. Ще троє пасажирів 17 і 19 років були госпіталізовані в лікарню з численними травмами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися