На Київщині 9-річна дитина отруїлася чадним газом

В будинку, де перебувала 62-річна бабуся з 9-річним онуком, стався збій в роботі газового котла

Правоохоронці розслідують факт отруєння 9-річної дитини чадним газом у Фастові. Про це повідомила поліція Київщини.

4 грудня до поліції звернулися медпрацівники, які повідомили про отруєння неповнолітнього. Правоохоронцями встановлено, що в оселі перебувала 62-річна бабуся з 9-річним онуком.

"В будинку стався збій в роботі газового котла. Хлопчика госпіталізували до місцевої лікарні. Медики констатували отруєння чадним газом. Вкотре прошу усіх перевіряти справність роботи газових приладів, систем опалення та вентиляції!" - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

Наразі життю та здоров'ю дитини нічого не загрожує.

На Київщині чоловік помер через електрогенератор. Зафіксовані випадки отруєння чадним газом.

У селі Бобриця родина використовувала для освітлення генератор, який знаходився прямо в приміщенні. У результаті отруєння загинув чоловік. Його дружину медики встигли госпіталізували до лікарні.

Трагічний інцидент трапився і в Гостомелі, де чадним газом отруїлась ціла родина. Спершу стало зле 72-річній бабусі, потім 4-річній онуці. Погіршився стан також у 12-річної дівчинки та її 48-річного батька.

У Києві стався вибух газового балону: є постраждалі. У 22-ти поверховому будинку на вулиці Марини Цвєтаєвої, що у Деснянському районі столиці, стався вибух газового балону.

Внаслідок вибуху було зруйновано суміжну стіну кімнати, балкон, віконну раму з вікном спальної кімнати, облицювання ванної кімнати та меблі, частково зруйновано стіну сусідньої квартири.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися