На трасі Київ — Харків легковик влетів у відбійник (ФОТО)

Подробиці ДТП розповіли в поліції

На автомобільній трасі Київ — Харків трапилася дорожньо-транспортна пригода через складні погодні умови. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася на 62 км автодороги Київ — Харків. Прибувши на місце автопригоди патрульні виявили авто Toyotа з механічними пошкодженнями та зламаний металевий відбійник.

"Під час спілкування з керманичем та складання схеми ДТП поліцейські встановили, що чоловік не був уважним за кермом, не дотримався безпечної швидкості руху та не врахував дорожню обстановку, у наслідок чого наїхав на металевий відбійник", — заявили в Патрульній поліції Київської області.

Патрульні склали на керманича адміністративний протокол за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП та вилучили посвідчення водія. Поліцейські закликали водіїв бути особливо уважними під час ускладнених погодних умов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 8 до 9 грудня на Київщині прогнозується туман з видимістю 200-500 метрів. Через таку погоду оголошено перший рівень небезпеки. Синоптики попередили, що такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися