Центральна частина Бучі залишилася без електропостачання: причина

У Бучі внаслідок загоряння вийшла з ладу трансформаторна підстанція

У Бучі внаслідок загоряння вийшла з ладу трансформаторна підстанція. У результаті пожежі центральна частина міста залишилася без електропостачання. Про це повідомили в пресслужбі КП "Бучасервіс".

"У Бучі по вулиці Героїв Майдану внаслідок загоряння вийшла з ладу трансформаторна підстанція. Через це центральна частина міста залишилася без електропостачання", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що фахівці ДТЕК працюють над вирішенням екстреної ситуації.

 У КП "Бучасервіс" просять мешканців поставитися до ситуації з розумінням.

У Києві згорів електророзподільчий пункт. 4 грудня рятувальники ліквідували пожежу в електророзподільчому пункті на проспекті Червоної Калини, що у Деснянському районі столиці.

Рятувальники виявили, що в електророзподільчому пункті 2-поверхової адміністративної будівлі, що на проспекті Червоної Калини, сталося коротке замкнення електропроводів з подальшим горінням та поширенням.

Внаслідок пожежі електророзподільчий пункт згорів повністю, пошкоджено електропроводи.

У Києві світло буде по дві години тричі на день: нові графіки відключень. ДТЕК оприлюднив нові графіки стабілізаційних відключень електроенергії у Києві. Світло мешканцям столиці обіцяють давати тричі на добу по дві години.

На Київщині вишки мобільного зв’язку під’єднали до генераторів. Чотири вишки мобільного зв’язку в Бучі під’єднали до резервного живлення. Процес заживлення інших вишок триває. Про це повідомляє Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися