У рейсовому автобусі з Києва харків'янин напав з ножем на пасажирів

Чоловікові за п'яний дебош загрожує до семи років позбавлення волі

Київська поліція затримала харків'янина, який ножем поранив пасажирів рейсового автобуса. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Києва в Facebook.

Так, до правоохоронців звернувся водій автобуса. Він повідомив, що в салоні сталася бійка. Один з пасажирів був п'яний і агресивно поводився. Після зауважень інших пасажирів почав бійку і поранив кількох людей ножем.

"Людина, яка сиділа поруч з ним, хотіла заспокоїти. На це зловмисник дістав ніж і почав провокувати опонента на бійку. Під час бійки фігурант завдав 34-річному потерпілому різану рану руки, а коли кинувся навтьоки, то поранив палець на руці ще й жінці ", - розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Артем Баранов.

Харків'янина затримали неподалік від місця злочину. Він  раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Вилучили ніж зі слідами, схожими на кров, який він викинув.

За свій вчинок чоловік може провести за гратами до семи років.

Як повідомляв портал "Коментарі", курйозний випадок стався на Борщагівці Святошинського району столиці. На вулиці Гната Юри очевидці стали свідками справжньої сімейної драми. У жінки "здали нерви", і вона встромила ножа в сідницю своєму чоловікові.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися