В житловому будинку у Києві після вибуху сталася пожежа (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Дніпровському районі Києва в багатоквартирному житловому будинку стався вибух. Подробиці розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, після вибуху у житловому будинку на вулиці Регенераторній, 4 сталася пожежа. Горіла одна з квартир на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Під час розвідки рятувальники нікого не виявили у помешканні та приступили до гасіння пожежі. Вогонь на площі 50 квадратних метрів вдалося загасити менш ніж за годину. Внаслідок вибуху в квартирі зруйновані три міжкімнатних стіни та три вікна. Згодом з’ясувалося, що у квартирі знаходились чоловік, літня жінка та молоде подружжя: чоловік, жінка й тримісячна дитина. Усіх оглянули лікарі.

Медики госпіталізували чоловіка 1944 року народження та жінку 1958 року народження з опіками до лікарні. У молодого чоловіка 1983 року народження травмована нога, з жінкою та дитиною усе добре.

Причину виникнення пожежі та вибуху встановлюють правоохоронці. Відомо, що ні газового балону, ні його уламків в квартирі не було. Правоохоронці вилучили акумулятор, що знаходився у квартирі, для встановлення обставин виникнення даної події.

Нагадаємо, в Броварах стався вибух на виробничому підприємстві. На заводі з виробництва пластикових вікон вибухнув твердопаливний котел. Внаслідок вибуху від отриманих травм загинули на місці двоє чоловіків віком 38 і 43 років. Також постраждав 67-річний заступник директора виробництва. Його з опіками доставили до Броварської лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа. На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. 

Читайте також, що у Святошинському районі Києва згорів ресторан.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися