Під Києвом п'яний чоловік влаштував стрілянину

Інцидент стався у Віті-Поштовій, постраждалих немає

В селі Віта-Поштова під Києвом п'яний чоловік влаштував стрілянину, постраждалих в результаті інциденту немає. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Повідомляється, що у понеділок, 16 грудня, у Віті-Поштовій житель Києва в стані алкогольного сп'яніння здійснив кілька хаотичних пострілів з пристрою для відстрілу патронів гумовими кулями. Інцидент обійшовся без постраждалих, на місце оперативно прибув екіпаж поліцій, порушника затримали в порядку ст. 208 КПК України. На разі відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Розпочато досудове розслідування.

Також у поліції зазначають, що у ЗМІ активно поширюється інформація про те, що в цьому селі чоловік обстріляв колону військової техніки. Ці дані не відповідають дійсності.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", жінка напала на поліцейського на вокзалі у Києві. На столичному вокзалі правоохоронець спільно з нацгвардійцями зупинили підозрілу групу для перевірки. Під час спілкування правоохоронці запропонували громадянам пройти до відділу поліції. У відповідь зловмисники почали конфліктувати, а жінка кинулась на поліцейського і вдарила його декілька разів по голові невідомим предметом

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися