На території столичного заводу стався вибух (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли рятувальники

В Голосіївському районі Києва на території одного з виробничих підприємств стався вибух. Подробиці розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, після вибуху на заводі, розташованому на вулиці Лісогірській, сталася пожежа. Вибухнула невідома речовина, через що в будівлі цеху зруйновані покрівля і стіни. Після вибуху на чотирьох окремих осередках виникла пожежа.

Вогонь на площі 67 квадратних метрах гасили чотири десятки рятувальників. Пожежу на території заводу вдалося ліквідувати за півтори години. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини вибуху на виробничому підприємстві встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, в Броварах стався вибух на виробничому підприємстві. На заводі з виробництва пластикових вікон вибухнув твердопаливний котел. Внаслідок вибуху від отриманих травм загинули на місці двоє чоловіків віком 38 і 43 років. Також постраждав 67-річний заступник директора виробництва. Його з опіками доставили до Броварської лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа. На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. 

Читайте також, що в житловому будинку у Києві після вибуху сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися