Під Києвом сталося дві ДТП за участі жінок-пішоходів

Подробиці аварій розповіли в поліції

Під Києвом трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів. В поліції Київської області розповіли подробиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, обидві ДТП трапились в темний час доби. В цих аваріях постраждали жінки-пішоходи. Одна з ДТП трапилась в селі Білогородка. Коли 80-річна жінка переходила дорогу по пішохідному переходу її збив 54-річний водій автомобіля Daewoo. У пенсіонерки діагностували травму ноги.

Аналогічна надзвичайна подія трапилась і в Ірпені. На перехресті водій автомобіля Fiat при здійсненні повороту не помітив 59-річну жінку. Травмовану потерпілу карета швидкої доставила до лікарні.

Поліцейські Київщини розслідують обставини ДТП та застерегли водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху, швидкісного режиму та безпечної дистанції. Пішоходам правоохоронці радять при відсутності вуличного освітлення використовувати світлоповертальні елементи.

Нагадаємо, в Броварах стався вибух на виробничому підприємстві. На заводі з виробництва пластикових вікон вибухнув твердопаливний котел. Внаслідок вибуху від отриманих травм загинули на місці двоє чоловіків віком 38 і 43 років. Також постраждав 67-річний заступник директора виробництва. Його з опіками доставили до Броварської лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа. На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. 

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися