В Борисполі через пожежу евакуювали майже пів сотні людей

Що відомо про надзвичайну подію

В Борисполі через пожежу в багатоквартирному житловому будинку евакуювали майже пів сотні людей. Подробиці розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася по вулиці Калмикова (до перейменування — Ушакова). Горіла квартира на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники евакуювали 45 людей, врятували трьох дорослих та двох дітей. Загасити вогонь вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. Інші подробиці надзвичайної ситуації рятувальники не повідомляють.

Нагадаємо, в Броварах стався вибух на виробничому підприємстві. На заводі з виробництва пластикових вікон вибухнув твердопаливний котел. Внаслідок вибуху від отриманих травм загинули на місці двоє чоловіків віком 38 і 43 років. Також постраждав 67-річний заступник директора виробництва. Його з опіками доставили до Броварської лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа. На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. 

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися