Під колесами поїзду метро у Києві загинув чоловік (ФОТО)

Подробиці трагедії розповіли рятувальники

У Києві дістали тіло чоловіка, який потрапив під поїзд на станції метро "Лісова". Подробиці розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, повідомлення від працівників столичного метрополітену, що на станції метро "Лісова" людина потрапила під потяг, рятувальники отримали сьогодні, 24 грудня, о 16:53. На місце події негайно прибуло відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Виявилося, що чоловіка затиснуто між платформою та потягом.

За годину рятувальники за допомогою аварійно-рятувального інструменту деблокували тіло загиблого та передали правоохоронцям для проведення слідства та встановлення причин трагічного випадку. Через надзвичайну ситуацію рух поїздів метро червоною лінією тимчасово відбувався від станції "Академмістечко" до станції "Дарниця". Наразі у Києві відновили рух метро червоною лінією.

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києва в житловому масиві Осокорки стався вибух в приватному житловому будинку. Після вибуху в двоповерховій приватній садибі, розташованій на вулиці Садовій, сталася пожежа. Вибухнула невідома речовина, через що житловий будинок зазнав значних руйнувань. На момент вибуху в приватному будинку нікого не було. Загасити пожежу на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося лише за півтори години. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа. На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. 

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися