В Білій Церкві під час пожежі в квартирі загинув чоловік (ФОТО)

Що розповіли про трагедію в поліції

Поліцейські з'ясовують обставини загибелі чоловіка під час пожежі в Білій Церкві. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Київської області.

За даними правоохоронців, пожежа сталася в квартирі житлового будинку по вулиці Ярослава Мудрого. Під час гасіння полум'я в помешканні працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій виявили тіло 62-річного чоловіка. Відомо, що загиблий тимчасово винаймав житло.

Причиною пожежі вважають коротке замикання, але остаточні результати перевірки до поліції передадуть рятувальники. В поліції закликали дотримуватись правил пожежної безпеки та систематично перевіряти справність електроприладів. 

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києва в житловому масиві Осокорки стався вибух в приватному житловому будинку. Після вибуху в двоповерховій приватній садибі, розташованій на вулиці Садовій, сталася пожежа. Вибухнула невідома речовина, через що житловий будинок зазнав значних руйнувань. На момент вибуху в приватному будинку нікого не було. Загасити пожежу на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося лише за півтори години. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа. На ліквідацію пожежі приїхали чотири пожежних машини. Загасити вогонь вдалося за пів години. Постраждалих внаслідок вибуху та пожежі немає. 

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися