На Київщині горіла підприємство з хімікатами: працівники отримали опіки (ВІДЕО)

В результаті пожежі опіки отримали 4 працівника підприємства

У місті Обухів під Києвом загорілася фабрика з хімікатами. Інцидент стався напередодні, 22 жовтня. Вогнеборці ліквідували пожежу на підприємстві з утилізації хімречовин і медпрепаратів. В результаті НП 4 співробітники підприємства отримали опіки. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає 044.ua.

На місці події рятувальники встановили, що загоряння сталося в ангарі на площі 150 кв. м. Будівля прибудовано до металевого складського приміщення площею 600 кв. м.

Працівники ДСНС оголосили другий ранг пожежі, на місце події направили 9 одиниць спецтехніки. В результаті пожежі опіки отримали 4 працівника підприємства. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Святошинському районі столиці горів житловий будинок . Під час пожежі загинув один з мешканців будинку. 22 жовтня сталася пожежа у квартирі в 5-поверховому житловому будинку на вулиці Депутатської, 32. Згоріла квартира на четвертому поверсі. Під час гасіння рятувальники виявили в квартирі труп 46-річного чоловіка.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися