У Києві п’яна жінка на очах у дітей намагалась скоїти самогубство (ФОТО)

Подробиці інциденту розповіли правоохоронці

У Києві жінка, перебуваючи напідпитку, порізала собі руку ножем на очах двох власних малолітніх дітей. Подробиці розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, надзвичайна подія сталася в житловому будинку на на бульварі Перова. З вікна квартири на допомогу кликав маленький хлопчик. Очевидці викликали поліцію. Правоохоронці надали жінці домедичну допомогу, а ювенальні інспектори доставили дворічного та семирічного хлопчиків до лікарні. Уродженку Чернігівської області1986 року народження також госпіталізували до медичного закладу.

Життю жінки та дітей нічого не загрожує. Інформацію про інцидент передали працівникам служби в справах дітей та сім’ї. Подальшу долю перебування малюків у родині визначать відповідні служби, додали в поліції Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Нагадаємо, що у Деснянському районі Києва вилучили наркотики та психотропи на понад мільйон гривень та затримали наркоторгівців. Торгівлею наркотиками на території Києва та Київської області займалися шість уродженців Донецької області, які мешкають в столиці. Для цього створили та адміністрували в Telegram-каналі три наркокрамниці. "Товар" збували гуртовими партіями через поштові відправлення та "мастер-клади", а також в роздріб.

Читайте також, як на Київщині депутати допомагали тікати "ухилянтам" за кордон.

Читайте также