У Києві вбили домашню собаку під час бійки

У столиці мертву собаку кинули на землі

У Подільському районі столиці під час бійки вбили домашню собаку. Про це повідомив користувач мережі у пабліку "Виноградар".

Все сталося на вулиці Бестужева. Вбиту собаку з нашийником і повідцем залишили лежати на землі. Жителі двору розшукували господаря.

"Господар не знайдений! Як виявилося, за словами очевидців, собаку натравили на людину, що і призвело до такого наслідку !!! Але вона лежить досі. Відразу відповім, лопати немає у мене, щоб вирити яму і поховати собаку, чекаю допомоги та обов'язково поховаємо! Ситуація сумна. Була бійка у дворі на Бестужева, вбили, забили, собаку. Приїхала поліція зараз знайдемо, собаку заберемо, але немає залишили, хоча ми запропонували допомогу і кульки винесли для собачки. Чия? Заберіть, поховаємо інакше самі ", - розповів автор повідомлення.

Раніше "Коментарі" розповіли про нову "інфекційну" для собак на Подолі. У закладі можна убезпечити здорових тварин від інфікованих. Відділення буде приймати не тільки пацієнтів, яких привезуть господарі, а також і чотириногих "бездомних", які потребують допомоги.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися