Під час ракетних атак у Києві пошкоджені житлові будинки (ФОТО, ВІДЕО)

Рятувальники оприлюднили фото наслідків обстрілів столиці

У Києві вдень, 31 грудня, є влучання ракет за кількома адресами у Печерському, Солом’янському, Дніпровському та Голосіївському районах столиці. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, в Солом’янському районі за однією адресою, внаслідок падіння уламку ракети між трьома будинками було пошкоджено газову трубу. Постраждали двоє людей. За іншою адресою ракета зруйнувала приватний будинок. Одна людина загинула та п’ятеро людей поранені.

В Голосіївському районі Києва за однією адресою уламки ракети впали в город приватного сектору та частково пошкодили допоміжні будівлі. За іншою адресою внаслідок потрапляння уламків збитої ракети на спортивний майданчик вибило шибки в п’яти адміністративних будівлях. Потрепілих немає.

В Печерському районі столиці внаслідок влучання ракети зруйнована секція недіючого готелю з першого по п’ятий поверхи. Одна людина постраждала.

В Дніпровському районі Києва за двома адресами уламки ракети потрапили у зелену зону. Жертв та постраждалих немає.

Напередодні Нового року внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти у Києві одна людина загинула, ще двадцять постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці. Рятувальники повідомляють про 22 поранених внаслідок обстрілів людини. У Святошинському районі Києва уламки ракети впали на стадіон "Темп". Третина Києва була без електроенергії через аварійні відключення світла. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що над Києвом в новорічну ніч збили понад три десятки повітряних цілей. Під час повітряної тривоги збиті ракети впали у Шевченківському та Дніпровському районах Києва. Внаслідок влучання уламків збитої ракети у Шевченківському районі пошкоджено капот автомобіля. В Дніпровському районі столиці уламки збитої ракети знайшли на проїжджій частині. Вибухи лунали також в Голосіївському районі столиці. Жертв і потерпілих немає. За попередньою інформацією військової адміністрації Києва, сили Протиповітряної оборони знищили над столицею 32 ворожі повітряні цілі.

Читайте також, що в Київській області під час обстрілів пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.


Читайте также