П’яний водій потрапив в ДТП неподалік Києва (ФОТО)

Що відомо про аварію

В Вишгородському районі Київської області п’яний водій іномарки потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Про аварію розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

Поліція Київщини розслідує обставини ДТП з потерпілою, що сталася сьогодні, 1 січня. Близько опівдня правоохоронцям повідомили про аварію в селі Старі Петрівці.

За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля Volkswagen виїхав на зустрічну смугу, намагаючись здійснити обгін, не впорався з керуванням та в’їхав у паркан. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП травмована пасажирка автомобілю. Постраждалу жінку забрала карета швидкої допомоги до медичного закладу.

На місці аварії працювали співробітники Вишгородського управління поліції Київщини. Правоохоронці закликали водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та у жодному разі не сідати за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, під Києвом шестеро людей отруїлись чадним газом. Надзвичайна подія сталася в Бучанському районі Київської області в селі Горенка. В приватному будинку на вулиці Івана Франка в Гостомельській селищній громаді природним чадним газом отруїлись шестеро людей, серед яких двоє дітей. П’ятеро з шести потерпілих доставили до лікарні. Одна людина від госпіталізації відмовилась. Отруєння природним чадним газом сталося через порушення експлуатації газового обладнання, вважають в ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Окрім того, в Києві жінка напідпитку порізала собі руку ножем на очах двох власних малолітніх дітей. Надзвичайна подія сталася в житловому будинку на бульварі Перова. З вікна квартири на допомогу кликав маленький хлопчик. Очевидці викликали поліцію. Правоохоронці надали жінці домедичну допомогу, а ювенальні інспектори доставили дворічного та семирічного хлопчиків до лікарні. Уродженку Чернігівської області також госпіталізували.

Читайте також, затриманого у Франції українського олігарха Костянтина Жеваго чекають у Києві.

Читайте также