Кількість жертв від обстрілів російських окупантів Києва зросла

Подробиці розповів мер столиці

У столиці помер поранений під час обстрілів в Новий рік чоловік, що перебував в реанімації у важкому стані. Про чергові злочини російських окупантів розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Сьогодні вранці помер один із постраждалих від російської атаки на столицю 31 грудня. 46-ти річний чоловік перебував у реанімації у тяжкому стані", — повідомив Кличко.

Зараз у Солом’янському районі столиці тривають першочергові ремонтні роботи в одному з пошкоджених 31 грудня обстрілами будинків. Комунальні служби продовжують посилено працювати, щоб оперативно ліквідувати наслідки російської атаки. На об’єкті працюють майже 90 столичних комунальників.

Мер столиці також розповів про нічні атаки російських окупантів з посиланням на інформацію Сил Протиповітряної оборони. Відомо, що Київ вночі атакували чотири десятки дронів-шахідів. Найбільше ворожих ударних безпілотників знищили саме над столицею, інші — на підльоті до Києва в сусідніх регіонах та в Київській області.

Цієї ночі російські окупанти в черговий раз атакували і Київську область дронами-камікадзе. Подробиці про обстріли регіону вночі другого січня розповіли в Офісі генерального прокурора України. У відомстві оприлюднили фото пошкоджених житлових будинків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок нічних обстрілів 2 січня стався вибух, пошкоджено об’єкти енергетичної інфраструктури та є поранені. Київський міський голова Віталій Кличко та начальник військової адміністрації Києва Сергій Попко розповіли, що під час повітряної тривоги стався вибух у Деснянському районі столиці. З місця обстрілу госпіталізували пораненого юнака.

Через пошкоджені об‘єкти енергетичної інфраструктури у Києві ввели аварійні відключення електроенергії. Є знеструмлені об‘єкти теплопостачання. Водопостачання столиці здійснюється в штатному режимі. В Київській міській військовій адміністрації уточнили, що під час нічних обстрілів над столицею збили 22 повітряні цілі.

Напередодні Нового року внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти у Києві одна людина загинула, ще двадцять постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці. Рятувальники повідомляють про 22 поранених внаслідок обстрілів людини. У Святошинському районі Києва уламки ракети впали на стадіон "Темп". Третина Києва була без електроенергії через аварійні відключення світла. 

Нагадаємо, що над Києвом в новорічну ніч збили понад три десятки повітряних цілей. Під час повітряної тривоги збиті ракети впали у Шевченківському та Дніпровському районах Києва. Внаслідок влучання уламків збитої ракети у Шевченківському районі пошкоджено капот автомобіля. В Дніпровському районі столиці уламки збитої ракети знайшли на проїжджій частині. Вибухи лунали також в Голосіївському районі столиці. Жертв і потерпілих немає. За попередньою інформацією військової адміністрації Києва, сили Протиповітряної оборони знищили над столицею 32 ворожі повітряні цілі.

Читайте також, що в метро Києва після обстрілів стався збій та утворились великі черги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися