На трасі Київ — Харків трапилось ДТП за участі вантажівок (ФОТО)

Що відомо про аварію

На автомобільній трасі Київ — Харків сьогодні, 4 січня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок. Про аварію повідомили в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

"Сьогодні, близько сьомої години, біля АЗС, що на 45 км автодороги Київ — Харків трапилось ДТП за участі двох вантажівок: Scania та Man", — йдеться в повідомленні.

На місці аварії патрульні встановили, що водій вантажівки Man здійснював рух заднім ходом, однак не врахував дорожньої обстановки та не обрав безпечного інтервалу, через що наїхав на вантажівку Scania. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, але транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

"Поспілкувавшись з водіями та склавши схему автопригоди, патрульні склали на керманича вантажівки Man протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення водія", — заявили в Патрульній поліції Київської області.

Напередодні в Обухівському районі Київської області водій легкового автомобілю врізався в вантажівку. ДТП сталася в селі Півці. Там 34-річний водій автомобіля Lanos не надав перевагу в русі вантажному автомобілю. Через це відбулося зіткнення двох транспортних засобів. Внаслідок ДТП постраждав пасажир легковика. Медики не змогли врятувати потерпілого. Чоловік помер у лікарні.

На Київщини також розслідують дорожньо-транспортну пригоду за участю пішохода, що сталася на автомобільній трасі неподалік Києва. Аварія трапилася на автомобільній дорозі Київ — Чернігів в Броварському районі Київської області. Молодий водій автомобіля Mercedes збив нетверезого пішохода, який у переходив проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок ДТП травмовано мешканця села Залісся.

Нагадаємо, під Києвом шестеро людей отруїлись чадним газом. Надзвичайна подія сталася в Бучанському районі Київської області в селі Горенка. В приватному будинку на вулиці Івана Франка в Гостомельській селищній громаді природним чадним газом отруїлись шестеро людей, серед яких двоє дітей. П’ятеро з шести потерпілих доставили до лікарні. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Читайте також, що на трасі Київ — Чоп сталася ДТП за участі автобусу та вантажівки, є постраждалі та загиблий.

Читайте также