Поліцейські знайшли приїжджого душителя киянки

За умисне вбивство підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років за гратами

Правоохоронці затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки. Поліцейські менш ніж за добу розшукали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві знайомої на вулиці Закревського. Тіло жінки виявили на зупинці громадського транспорту перехожі. Про це повідомили в Telegram-каналі "ХКіев".

При огляді тіла загиблої криміналісти виявили сліди асфіксії. Поруч знайшли особисті речі невідомої, а згодом встановили її особу. Це - 46-річна киянка, у якій напередодні стався конфлікт зі знайомим. Незабаром оперативники встановили і затримали 32-річного уродженця Херсонщини, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві жінки. За умисне вбивство йому загрожує до 15 років в'язниці.

Як повідомляв портал "Коментарі", В Голосіївському районі столиці приїжджий поранив ножем громадянина без певного місця проживання. Про це   повідомили   в поліції Києва.

У службу 102 від медиків надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гвардійській 35-річний чоловік отримав ножове поранення.

"У черзі за безкоштовною їжею, яку зазвичай роздають на цьому місці, між двома чоловіками стався конфлікт. В ході з'ясування відносин один з учасників вдарив іншого по обличчю, а потім дістав ніж, вдарив ним опонента у груди і зник з місця події", повідомили у поліції.

По гарячих слідах поліцейські виявили і затримали підозрюваного - 61-річного безробітного з Рівненської області .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися