На трасі Київ — Ковель сталася ДТП з чотирма автомобілями (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Київський області на автомобільній трасі Київ — Ковель сталася дорожньо-транспортна пригода з чотирма автомобілями. Про це повідомили в регіональній Патрульній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася 41-му кілометрі автомобільної дороги Київ — Ковель. Між населеними пунктами Микуличі та Клавдієво-Тарасове у напрямку міста Ковель зіткнулися чотири транспортних засобів. Є потерпілі.

Через ДТП частково був ускладнений рух транспорту. На місці аварії патрульні забезпечували регулювання дорожнього руху, працювали слідчі та медики.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області водій легкового автомобілю врізався в вантажівку. ДТП сталася в селі Півці. Там 34-річний водій автомобіля Lanos не надав перевагу в русі вантажному автомобілю. Через це відбулося зіткнення двох транспортних засобів. Внаслідок ДТП постраждав пасажир легковика. Медики не змогли врятувати потерпілого. Чоловік помер у лікарні.

На Київщини також розслідують дорожньо-транспортну пригоду за участю пішохода, що сталася на автомобільній трасі неподалік Києва. Аварія трапилася на автомобільній дорозі Київ — Чернігів в Броварському районі Київської області. Молодий водій автомобіля Mercedes збив нетверезого пішохода, який у переходив проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок ДТП травмовано мешканця села Залісся.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Читайте також, що на трасі Київ — Чоп сталася ДТП за участі автобусу та вантажівки, є постраждалі та загиблий.

Читайте также