У Києві чеченець зарізав кухаря грузинського ресторану

Конфлікт призвів до смерті кухаря ресторану

У Києві сталося вбивство. Сварка між двома чоловіками закінчилася трагічно. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє "Обозреватель". Інцидент стався вночі поблизу одного з ресторанів.

За інформацією видання, уточнюється, трагедія сталася в Шевченківському районі біля закладу "Захади, дарагой" на вулиці Златоустівській.

У закладі між чоловіками, один з яких 31-річний кухар ресторану, спалахнула сварка і привела до сумних наслідків. В результаті кухарі вже на вулиці були нанесені кілька ножових поранень, в тому числі і в пахову область.

Підозрюваний у вбивстві затриманий - це раніше не судимий 40-річний громадянин Казахстану, чеченець, який на законних підставах живе в Києві.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє чоловіків, які приїхали в Київську область на заробітки, скоїли розбійний напад на неповнолітню дівчину. Інцидент стався в Броварах. Двоє зловмисників напали на 17-річну дівчину неподалік від залізничної станції. Погрожуючи ножем, вони відібрали у жертви телефон і гроші. Коли дівчина почала чинити опір, зловмисники вдарили її цеглиною по голові. Жертва втратила свідомість. Грабіжники втекли.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися