В Броварах суддя-переселенець влаштував скандал через гуманітарку (ФОТО)

Скандалила з волонтерами також дружина служителя Феміди

В Броварах суддя після отримання гуманітарної допомоги для переселенців влаштував скандал у волонтерському штабі. Про це пише видання "Трибуна-Бровари" з посиланням на інформацію волонтерки Марини П'янкової, передають "Коментарі".

Конфлікт стався напередодні Різдва, 6 січня. Суддя Донецького окружного адміністративного суду Іван Голошивець отримав в волонтерському штабі в Броварах гуманітарну допомогу для переселенців. Вже за дві години перебуваючий "у складних життєвих обставинах" служитель Феміди повернувся до волонтерів разом з дружиною. Сімейна пара заявила, що їхня родина і діти "такого не їдять", і що вони не на це розраховували.

Дружина судді-переселенця кричала і погрожувала волонтерам, а потім викликала поліцію. Підставою для виклику правоохоронців була нібито зіпсована довідка. З відкритих джерел відомо, що зарплата судді та претендента на посаду члена Вищої ради правосуддя за минулий рік склала понад 1,2 мільйони гривень.

Волонтери стверджують, що родина неодноразово вже отримувала гуманітарку в Броварах для переселенців, однак цей конфлікт не перший з претензіями щодо гуманітарних наборів. В гуманітарному наборі, що видають в Броварах переселенцям, є тушковане м’ясо, крупи, шпроти та інші продукти. Загальна вага становить 13 кілограмів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області погіршилась криміногенна ситуація за рахунок великої кількості воєнних злочинів російських окупантів. Як повідомив начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, у 2022 році в регіоні значно зросла кількість саме воєнних злочинів, що вплинуло на загальну криміногенну ситуацію. Водночас, в Київській області торік зменшилась кількість таких злочинів, як крадіжки, шахрайства та грабежі.

Нагадаємо, на Київщині депутат під час дії комендантської години погрожував розправою патрульним поліцейським. Конфлікт стався в Білоцерківському районі Київської області в селищі Рокитне. Під час дії комендантської години поблизу АЗС патрульні зупинили водія автомобілю Audi з ознаками алкогольного сп’яніння. Під час документування правопорушення до АЗС під’їхав автомобіль Mitsubishі. За кермом був 65-річний представник місцевої влади. Політик поводився агресивно, зірвав та пошкодив нагрудну камеру та погрожував поліцейським фізичною розправою. При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події. 

Читайте також, що правоохоронці ідентифікували російських військових, які розстріляли автомобілі під Києвом.

Читайте также