На Київщині п'яна бійка закінчилася вбивством

Житель Рівненщини сокирою зарубав свого товариша

Швидка доставила з села Вишеньки Бориспільського району в лікарню 51-річного чоловіка з травмою голови, нанесеної ймовірно сокирою. Незабаром потерпілий помер. Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

Було встановлено, що перед цим загиблий розпивав спиртні напої зі своїм 40-річним приятелем. Обидва чоловіки приїхали з Рівненської області на заробітки.

Поліція Бориспільського району затримала підозрюваного.

За версією другого учасника застілля, потерпілого побили якісь невідомі особи. Однак поліцейські визнали цю версію непереконливою. Чоловіка затримали за підозрою у вбивстві. За свої дії він може провести за гратами до п'ятнадцяти років.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє чоловіків, які приїхали в Київську область на заробітки, скоїли розбійний напад на неповнолітню дівчину. Інцидент стався в Броварах. Двоє зловмисників напали на 17-річну дівчину неподалік від залізничної станції. Погрожуючи ножем, вони відібрали у жертви телефон і гроші. Коли дівчина почала чинити опір, зловмисники вдарили її цеглиною по голові. Жертва втратила свідомість. Грабіжники втекли.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися