У Києві деблокували травмованого чоловіка із понівеченого авто

На проїжджій частині дороги на Дарницькому мосту виникла ДТП

Рятувальники витягли чоловіка з понівеченого автомобіля на Дарницькому мосту в Києві. Про це повідомили в ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

О 22:17 14 січня до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі на Дарницькому мосту у Дарницькому районі столиці.

На місце події прибули рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення. По прибуттю рятувальників було встановлено, що зіткнулися автомобілі Toyota C-HR та Volkswagen Tiguan, внаслідок чого водія Toyota затиснуло між сидінням та панеллю приладів.

За допомогою гідравлічного інструменту травмованого чоловіка було деблоковано та передано медичним фахівцям для подальшого надання допомоги. Після первинного огляду у потерпілого виявлено перелом лівої верхньої кінцівки та зміщення лівої нижньої кінцівки в районі тазової кістки. Всі обставини автопригоди з'ясовують правоохоронці.

Під Києвом на Кільцевій дорозі горіла вантажівка з вугіллям. По прибуттю рятувальники встановили, що всередині тентованого причепа горить вугілля, і вогонь міг перекинутися на вантажні автомобілі, що стояли поруч.

У Києві попередили вибух та загасили масштабну пожежу в гаражах. У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на території гаражного кооперативу. Вогонь на площі 120 квадратних метрів два десятки пожежників гасили півтори години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися