Радник глави МВС повідомив, що незабаром стане відома причина трагедії у Броварах

Антон Геращенко висловив глибокі співчуття рідним та близьким загиблих

Радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що незабаром стане відома причина трагедії у Броварах. Державні діячі України – Міністр МВС Денис Монастирський, Євгеній Єнін та Юрій Лубкович загинули в авіакатастрофі гвинтокрила ДСНС у Броварах. Загинули також усі, хто був на борту гвинтокрила.

Причини трагедії встановлюються слідчими. Чи була це диверсія, несправність техніки, порушення правил безпеки польотів, скоро стане відомо, повідомив Антон Геращенко.

"Мої глибокі співчуття рідним та близьким Дениса, Євгенія та всім сім'ям загиблих у цій жахливій катастрофі. Денис, Женя, Юра, кожен, хто був на борту вертольота, були патріотами України, кожен на своєму місці захищав та зміцнював Україну. Ми пам'ятатимемо про Вас завжди. Ваші сім'ї завжди будуть під захистом друзів та держави", - написав радник голови МВС.

Нагадуємо, що сьогодні у Броварах на територію дитячого садка впав вертоліт, після чого на місці сталася пожежа. Про це спочатку повідомили свідки трагедії, а потім офіційно підтвердили представники правоохоронних органів, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба та заступник керівника ВП Кирило Тимошенко.

Згодом голова Національної поліції України Ігор Клименко підтвердив, що у Броварах розбився гелікоптер ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися