ДСНС опублікувала офіційну інформацію щодо трагедії у Броварах: подробиці

Станом на 11:00 загинуло 15 осіб, троє з яких - діти

Опублікована офіційна інформація ДСНС про авіакатастрофу в Київській області, передають "Коментарі".

18 січня о 08:20 у Броварах Київської області впав гвинтокрил ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54), внаслідок чого пошкоджено будівлю дитячого садка з подальшим загорянням, вікна 14-поверхового житлового будинку та три автомобілі; о 09:06 пожежу в будівлі було локалізовано на площі 500 кв м та ліквідовано о 09:28.

На борту літака перебувало дев'ять осіб. З них 6 членів оперативної групи Міністерства внутрішніх справ, у тому числі керівництво МВС, та 3 члени екіпажу ДСНС.

Станом на 11:00 в результаті цієї надзвичайної ситуації загинуло 15 осіб, троє з яких - діти. 25 осіб (з них 15 дорослих і 10 дітей) отримали травми і були госпіталізовані (інформація уточнюється).

Державна служба з надзвичайних ситуацій залучила 127 осіб та 30 одиниць техніки для реагування на надзвичайну ситуацію; на місці події працюють психологи ДСНС.

За словами представника командування повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, для розслідування трагедії у Броварах буде створено державну комісію із залученням різних експертів в авіаційній сфері. Вона розслідуватиме, що саме сталося, і які чинники вплинули на падіння гвинтокрила.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися