На трасі Київ — Одеса через масштабну ДТП перекрили дорогу (ФОТО)

Водіїв попередили в Патрульній поліції

На міжнародній автомобільній трасі Київ — Одеса через ДТП з потерпілими ускладнений рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

" Уночі на 83 км автодороги М-05 Київ — Одеса трапилась ДТП з потерпілими за участю трьох транспортних засобів: Volvo, MAN, Volvo. Деталі автопригоди встановлюють слідчі", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, смуга руху в напрямку Одеси перекрита ― об'їзд місця ДТП здійснюється через вулицю Київську. Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху. На місці аварії працюють слідчі по ДТП. Водіїв закликали планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Подробиць аварії поки що немає, однак на оприлюднених правоохоронцями фото видно, що в автотрощі геть розбилися автівки.

Нагадаємо, поліцейські Київської області розслідують ДТП на автомобільній трасі Київ — Одеса. В аварії в Білій Церкві постраждали двоє молодих людей. На автодорозі водій Chevrolet зіткнувся з вантажівкою MAN з напівпричіпом. Вантажний автомобіль рухався у напрямку Києва, а слід за ним — легковик. Крім водія, в легковому автомобілі була 21-річна пасажирка. Обох через значні пошкодження легковика рятувальникам довелося деблоковувати за допомогою спеціального обладнання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

20 січня 2023, 09:50

ПОЛИЦИЯ ВООБЩЕ НЕ РЕАГИРУЕТ НА НАРУШЕНИЯ ПДД!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися