У Києві врятували бабусю, яка лежала на підлозі у безпорадному стані (ВІДЕО)

Небайдужі сусіди покликали київських патрульних на допомогу літній жінці

Стурбовані сусіди повідомили київським патрульним, що за стіною квартири з проханнями про допомогу кричить людина. Правоохоронці оперативно прибули на місце події, повідомляє патрульна поліція Києва.

Інцидент стався в Дарницькому районі столиці. За вказаною в повідомленні адресою негайно виїхали інспектори Микола Ворожбіт та Микола Прокопенко. Надана небайдужими сусідами інформація підтвердилася. 82-річна жінка не відчиняла двері своєї квартири, але було чути, як вона кличе на допомогу.

Оскільки життю жінки могла загрожувати небезпека, інспектори вирішили потрапити в квартиру через балкон сусідів. У квартирі літня жінка у безпорадному стані лежала на підлозі. Жінка поскаржилася, що у неї, на її думку, зламані рука і нога. Поліцейські викликали швидку допомогу і спостерігали за станом бабусі до приїзду медиків.

Патрульна поліція Києва подякувала небайдужим громадянам за те, що вони не залишилися осторонь чужої біди.

"Коментарі" повідомляли, що під Києвом співмешканець облив жінку бензином та підпалив. Рятувальники виявили у приватному будинку жінку, яку облив бензином і підпалив її співмешканець. Рятувальники надали допомогу потерпілій 1956 року народження і на ношах транспортували її до карети швидкої допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися