На Київщині сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли в поліції

В Білоцерківському районі Київської області неподалік Білої Церкви сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

Правоохоронці розслідують обставини смертельної ДТП, що трапилась неподалік Колісникове. За даними поліції, 31-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням на слизькій дорозі та злетів у кювет, де автомобіль зіткнувся з деревом. Від отриманих травм водій загинув на місці події.

Рятувальники деблокували загиблого з автівки за допомогою спеціального обладнання. Крім водія, в автомобілі знаходилась його 24-річна співмешканка. Жінка не постраждала. За фактом ДТП зі смертельним наслідком поліцейські Київської області розпочали досудове розслідування.

Окрім того, днями в Печерському районі Києва сталася масштабна ДТП за участю шести автомобілів. На вулиці Лютеранській водій вантажівки FAW вдарив п’ять припаркованих автомобілів. Патрульним 51-річний винуватець аварії пояснив, що не впорався з керуванням через несправну гальмівну систему. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Нагадаємо, в Деснянському районі Києва сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув чоловік. На житловому масиві Троєщина на проспекті Червоної калини автомобіль Peugeot виїхав за межі проїзної частини, врізався в дерево та зачепив припаркований ЗІЛ. Внаслідок ДТП водій легкової автівки помер. Як пояснив патрульним пасажир легковика, водію, під час руху, стало зле й він не впорався з керуванням. Обставини смертельної ДТП на Троєщині з’ясовують слідчі.

Дивіться також фото і відео, як в одному з ТРЦ Києва під час повітряної тривоги запуск генератора налякав киян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися