На Борщагівці через пожежу евакуювали людей (ФОТО)

Подробиці надзвичайної ситуації розповіли рятувальники

У Святошинському районі Києва сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в житловому будинку на проспекті Леся Курбаса, 9-Д. Рятувальники встановили, що загорілась одна з квартир на четвертому поверсі житлового будинку. Під час проведення розвідки в помешканні, де сталася пожежа, знайшли тіло чоловіка без ознак життя. Крім того, з сусідніх квартир вивели на свіже повітря чотирьох людей, серед яких двоє дітей.

Вогонь на площі 15 квадратних метрів загасили за пів години. Причину пожежі наразі встановлюють правоохоронці. Очевидці припускають, що в квартирі вибухнув газовий балон.

Днями в Святошинському районі Києва сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку на вулиці Зодчих, 24. Горіло підвальне офісне приміщення п’ятиповерхового житлового будинку. Вогонь на площі 50 квадратних метрів гасили 25 рятувальників. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням, тому мешканці будинку самостійно повиходили із квартир на вулицю. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено меблі, особисті речі, техніку, закопчені стіни та стеля приміщення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася масштабна пожежа на станції технічного обслуговування. СТО горіла в Печерському районі столиці на вулиці Чеській. Загорілось одноповерхове приміщення, де зберігалась літня гума від автомобілів клієнтів. Пожежу на площі 70 квадратних метрів гасили майже два десятки пожежників.

Ще одна пожежа сталася у Шевченківському районі Києва в багатоповерховому житловому будинку на вулиці Ризькій, 14. На сходовій клітині шостого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку загорілось сміття. Один з мешканців постраждав, коли намагався самостійно загасити вогонь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися