В елітному будинку під Броварами через генератор загинули люди (ФОТО)

Що відомо про трагедію

Поліція Київщини розслідує факт смертельного отруєння чадним газом, що трапився в селі Княжичі. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, в суботу, 28 січня, близько 15 години, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у селі Княжичі в будинку знайшли трьох мертвих людей.

"У приватному будинку в Княжичах без ознак життя виявили 45- річного господаря та двох його гостей: 51-річного чоловіка та 48-річну жінку. За попередніми даними трагедія сталась через встановлення генератора в гаражному приміщенні, яке примикало до будинку і мало погану вентиляцію", — заявив Нєбитов.

Керівник регіональної поліції додав, що працівники Броварського управління поліції Київщини встановлюють всі обставини інциденту.

Фото з місця трагедії також оприлюднило видання "Трибуна-Бровари" з посиланням на провідну інспекторку відділу запобігання НС Броварського районного управління ГУ ДСНС України в Київській області Інну Олійник.

Нагадаємо, в Святошинському районі Києва сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку на вулиці Зодчих, 24. Горіло підвальне офісне приміщення п’ятиповерхового житлового будинку. Вогонь на площі 50 квадратних метрів гасили 25 рятувальників. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням, тому мешканці будинку самостійно повиходили із квартир на вулицю. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено меблі, особисті речі, техніку, закопчені стіни та стеля приміщення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася масштабна пожежа на станції технічного обслуговування. СТО горіла в Печерському районі столиці на вулиці Чеській. Загорілось одноповерхове приміщення, де зберігалась літня гума від автомобілів клієнтів. Пожежу на площі 70 квадратних метрів гасили майже два десятки пожежників.

Ще одна пожежа сталася у Шевченківському районі Києва в багатоповерховому житловому будинку на вулиці Ризькій, 14. На сходовій клітині шостого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку загорілось сміття. Один з мешканців постраждав, коли намагався самостійно загасити вогонь.

Читайте також, як у Києві привласнили понад мільйон гривень під час закупівлі генераторів для укриттів в навчальних закладах столиці.

Читайте также