На Київщині через аварію мешканці залишилися без води

Через аварію без водопостачання залишаються мешканці семи будинків

У Броварах без холодного водопостачання залишаються сім будинків на вулиці Львівська. Усі будинки в місті опалюються. Про це на оперативній нараді повідомив Григорій Голубовський, директор КП "Броваритепловодоенергія", передає "Трибуна-Бровари".

Станом на ранок 30 січня у Броварах спостерігалися локальні по стояках перебої з холодним водопостачанням, а сім будинків на вулиці Львівська залишилися без води через аварію, тож комунальники працюють над вирішенням проблем. Керівництво комунального підприємства шукає представників для проведення земляних робіт.

Минулого тижня на вулиці С. Москаленка, 2 сталася серйозна аварія на теплотрасі, в результаті якої мешканці усього мікрорайону залишилися без тепла на 20 годин, зазначив директор КП.

Комунальники замінили 84 метри аварійної теплотраси, і станом на ранок 30 січня всі будинки в місті - з теплом, розповідає Григорій Голубовський. Навіть якщо немає світла, будинки у Броварах забезпечені теплопостачанням, бо фактично на всіх котельнях є генератори.

Лише за минулий тиждень комунальники отримали 338 звернень щодо аварій, пов'язаних з опаленням, водопостачанням та водовідведенням, закрили 434 заявки і все ще працюють над 417 зверненнями.

Також у Броварах сталася аварія аварія на трансформаторній підстанції ТП-405, і через це у споживачів на декількох вулицях відсутнє світло. Без світла в Броварах залишилася значна кількість мешканців на вулицях Чорних Запорожців та Київській і бульварі Незалежності. На місці аварії працюють представники ДТЕК. Роботи мають завершити протягом дня.

Нагадуємо, що в Київській області анонсували тривалі відключення світла. З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ДТЕК буде проводити ремонтні роботи в мережах однієї з міських територіальних громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися