Через аварію на Київщині без світла залишилися мешканці декількох вулиць

Через аварію на трансформаторній підстанції, без світла в Броварах залишилися мешканці трьох вулиць

У Броварах без світла залишилася більшість мешканців трьох вулиць. Сталася аварія аварія на трансформаторній підстанції ТП-405, і через це у споживачів на декількох вулицях у Броварах відсутнє світло. Про це повідомляє "Трибуна-Бровари", передають "Коментарі".

Повідомляється, що через аварію на трансформаторній підстанції, без світла в Броварах залишилася значна кількість мешканців на вулицях Чорних Запорожців та Київській і бульварі Незалежності.

На місці аварії працюють представники ДТЕК. Роботи мають завершити протягом дня.

Нагадуємо, що у ДТЕК анонсували, як сьогодні відключатимуть світло у Києві. Сьогодні у Києві діє графік обмежень, який гарантує постачання електроенергії від 9 до 12 годин на добу у різний час для споживачів. При цьому електроенергія може бути доступна протягом більш тривалого періоду часу.

Також у Київській області анонсували тривалі відключення світла. З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ДТЕК буде проводити ремонтні роботи в мережах однієї з міських територіальних громад. У зв’язку з виконанням цих робіт, 31 січня з 09:00 по 17:00 буде відключення електроенергії у населеному пункті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися