Під Києвом вщент згорів приватний житловий будинок (ФОТО)

Що відомо про пожежу

У Боярській територіальній громаді під час пожежі у приватному будинку загинув чоловік. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної поліції.

За даними відомства, поліцейські Київщини з'ясовують обставини загибелі чоловіка.

"Днями до поліції надійшло повідомлення від рятувальників про загорання будинку в селі Тарасівка. Під час гасіння полум'я у помешканні було виявлено тіло 65-річного чоловіка", — заявили в поліції.

Правоохоронці додали, що за попередньою інформацією причиною пожежі стала несправність електропроводки. Остаточні результати перевірки до поліції передадуть рятувальники.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва пожежа вщент знищила офісне приміщення. Пожежа сталася у 17-поверховому житловому будинку на вулиці Василя Касіяна, 2/1 на одному із балконів на сімнадцятому поверсі. Вогонь розповсюдився з балкону на офісне приміщення. Під час гасіння пожежі рятувальники вивели двох людей на свіже повітря. За неофіційною версією, на балконі вибухнув генератор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області сталася пожежа в багатоповерховому будинку. В місті Українка, що неподалік Обухова, на вулиці Соснова горіла багатоповерхівка. Пожежа сталася на шостому поверсі на балконі. Вогонь розповсюдився ще на три поверхи.

Читайте також, що на Трухановому острові у Києві сталася масштабна пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися