У Київський області водій збив підлітка (ФОТО)

У Білій Церкві водій скоїв наїзд на неповнолітнього

Поліція Київської області встановлює обставини ДТП, у якій постраждав неповнолітній. Дорожньо-транспортна подія сталася у Білій Церкві. Студента доставили у реанімацію з численними травмами та без свідомості. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Близько восьмої години вечора 16 грудня водій автомобіля Daewoo скоїв наїзд на 17-річного хлопця. За словами водія, юнак несподівано вибіг на пішохідний перехід.

Студент отримав численні травми та втратив свідомість. Постраждалий був госпіталізований до Білоцерківської лікарні у реанімацію.

За фактом дорожньо-транспортної події слідчі розпочали досудове розслідування.

"Шановні учасники дорожнього руху, дотримуйтесь ПДР! Пішоходам потрібно впевнитись у безпеці перед тим, як вийти на дорогу, а водіям-зменшувати швидкість перед ділянками, де дозволений рух пішоходів", - нагадують у поліції.

Нагадуємо, що винуватця смертельної ДТП біля ТРЦ Sky Mall у Києві засуджено до десяти років позбавлення волі. Двоє пасажирів Seat Leon загинули на місці події, ще троє отримали тілесні ушкодження, двоє з них - тяжкі. Водій іншого автомобіля також отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися