На Київщині знайшли загиблого чоловіка, який провалився під кригу

Пошукові роботи тривали два дні

У Київській області знайшли тіло загиблого чоловіка, який провалився під кригу в Білоцерківському районі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, надзвичайна ситуація сталася у неділю, 19 лютого. На водоймі в селі Іванівка Узинської територіальної громади двоє рибалок на середині ставу провалилися під лід. Двоє небайдужих чоловіків кинулись їм на допомогу, внаслідок чого під кригою опинилися всі четверо.

Трьох чоловіків врятували, пошуки четвертого учасника подій тривали два дні. Водолази знайшли загиблого чоловіка 1960 року народження у понеділок, 20 лютого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київському водосховищі групу "відчайдух-рибалок" доправили до берега з залишків криги. У Вишгороді знайшли групу з десятьох рибалок, які вибрались з вудками на вкрай небезпечний і тонкий льодовий покрив.

Нагадаємо, що у Київській області запровадили заборону на вилов риби в зимувальних ямах. Заборона триватиме до початку нерестової кампанії 2023 року. Окрім того, на даних ділянках забороняється здійснювати промисловий лов, проводити будівельні, днопоглиблювальні роботи, видобувати пісок і гравій, прокладати кабелі, трубопроводи та інші комунікації. Подробиці про те, де не можна рибалити, — за посиланням.

Крім цього, у Київській області під час дії воєнного стану заборонили полювання. В якості винятку дозволено полювання для регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів. 

Читайте також, що у Києві та Київській області набули чинності нові правила рибальства.

Читайте также