У Києві затримали озброєного порушника комендантської години (ФОТО)

Що відомо про інцидент

У Шевченківському районі Києва у порушника комендантської години знайшли пістолет. Подробиці інциденту розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Патрульних викликали мешканці однієї з багатоповерхівок на вулиці Академіка Туполєва. Кияни поскаржилися правоохоронців на компанію молодиків. Попри комендантську годину чоловіки перебувавали у дворі, де розпивали алкоголь та шумно себе поводили.

На місці виклику поліцейські побачили п’ятьох чоловіків. Під час поверхневої перевірки у одного з них виявили пістолет. Дозвільних документів на зброю у чоловіка не було. На місце інциденту патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що староста селища Озера Гостомельської громади надав російським окупантам маршрути доріг для наступу на Київ. На початку повномасштабного вторгнення в Україну зрадник підтримав російських загарбників та запропонував їм свою допомогу. Торік посадовець зорієнтував на місцевості російських окупантів під час їхнього наступу на Київ. Саме він надав росіянам маршрути доріг для просування їхніх військових колон у напрямку столиці через Гостомель та Мощун.

Нагадаємо, що у Києві викрили злочинну схему заволодіння активами майже трьох десятків підприємств. Схему рейдерського захоплення організував 41-річний киянин. В нього також було вісім спільників. На підставі підроблених документів вони намагалися переоформити корпоративні права на підконтрольних людей для подальшого продажу третім особам.

Читайте також, що у Києві через хабар заарештували колишнього заступника міністра.

Читайте также