За тиждень в пожежах в Києві загинуло три людини

Рятувальники Києва ліквідували 79 пожеж за тиждень

Протягом минулого тижня пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону ДСНС здійснено 225 виїздів. З них пожежники ліквідували 79 пожеж та 11 аварій. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Києві.

Для надання допомоги громадянам рятувальні підрозділи Київського гарнізону ДСНС були задіяні 20 разів, ще 33 - для допомоги іншим службам столиці.

Згідно з повідомленням, протягом тижня на пожежах загинуло 3 людини, травмовано - 2 і врятовані - 2.

За вказаний період на водних об'єктах міста Києва загинула 1 людина. Всього з початку 2021 року на водних об'єктах Києва врятовано 3 особи (з них 2 дитини) і 3 людини загинули.

У спільних операціях зі співробітниками СБУ та МВС з перевірки підозрілих предметів столичні рятувальники брали участь 7 разів. Всього ж з початку року таких виїздів було 25.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Святошинському районі столиці горів житловий будинок. Під час пожежі загинув один з мешканців будинку. Про це повідомили в управлінні ДСНС в Києві. 22 жовтня сталася пожежа у квартирі в 5-поверховому житловому будинку на вулиці Депутатської, 32. Згоріла квартира на четвертому поверсі. Під час гасіння рятувальники виявили у квартирі труп 46-річного чоловіка. На місці було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, в гасінні пожежі брало участь 15 чоловік особового складу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися