У Києві велосипедист потрапив під колеса легковика

У поліції розповіли подробиці ДТП за участі двоколісного транспорту

У патрульній поліції Києва розповіли подробиці дорожньо-транспортної пригоди за участі легкового автомобіля та двоколісного транспорту.

Як повідомляється, сьогодні зранку на вулиці Якуба Коласа дорогу не поділили водій Huyndai та велосипедист. Останнього з травмами госпіталізували медпрацівники. Патрульні огородили місце автопригоди та викликали слідчих.

"Шановні водії! Будьте постійно уважними та готовими до появи двоколісного транспорту. Його легко не помітити, що може призвести до зіткнення з тяжкими наслідками для його кермувальника", - наголосили у патрульній поліції.

Нагадуємо, що слідчі столичної поліції розслідують смертельну дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув мотоцикліст. Водій двоколісного транспорту не впорався з керуванням, впав на проїзну частину дороги і вдарився головою об автомобіль, що їхав у зустрічному напрямку. В результаті аварії мотоцикліст отримав тяжкі травми і помер у лікарні.

Раніше повідомлялося, що винуватця смертельної ДТП біля ТРЦ Sky Mall у Києві засуджено до десяти років позбавлення волі. В результаті ДТП двоє пасажирів Seat Leon загинули на місці події, ще троє отримали тілесні ушкодження, двоє з них - тяжкі. Водій іншого автомобіля також отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися