Провалився під лід: в Гідропарку в Києві врятували дитину

Хлопчика госпіталізувала «швидка» з переохолодженням після перебування в крижаній воді

У Києві вже четвертий день спостерігається підвищення температури до 4 градусів. Потепління, яке прийшло в столицю призвело до танення крижаних покриттів водойм. Втім, танення льоду не зупиняє екстремалів від прогулянок по крихкому покриттю.

У Гідропарку під лід провалився 12-річний хлопчик. Про це повідомили в КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва".

На допомогу дитині кинувся 33-річний чоловік і витягнув "сміливця" на берег. Хлопчика госпіталізувала "швидка" з переохолодженням.

Крім таких випадків, жителі столиці отримують травми від бурульок і обвалення льодових брил. Тільки за понеділок, 22 лютого, в Києві зареєстрували чотири подібних випадки. Люди отримали удари та переломи. Всі вони госпіталізовані.

Як повідомляв портал "Коментарі", на відміну від попередніх - теплих і майже безсніжних зим, нинішня погода ніби влаштовує компенсації киянам. Затяжний снігопад в Києві призвів не тільки до складнощів на автомобільних дорогах. Незручності відчувають і пішоходи, які насилу пересуваються по засніжених і слизьких тротуарах. Сумну статистику оголосили в КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва". Так, за два місяці зими в швидку через травми на вулицях від ожеледиці звернулися вже майже 1000 чоловік. Значна їх частина пов'язана з ожеледицею. Протягом доби таких викликів було 27. За два місяці через травму на слизьких вулицях та тротуарах в "швидку" звернулося 847 громадян, 73 з них - діти. Найбільше падають, як показує статистика медиків, в Оболонському та Святошинському районах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися